MGP:

Vi danser til MGP-sange med fokus på rytmik, hop og motorisk indlæring, der gavner dem resten af livet. Vi danser til populære børnesange.

Disney dans:

Dans for de små, hvor formålet er at have det sjovt, danse til de kendte Disney- og børnesange og lære nemme dansetrin. Kom og udlev din indre Disney-drøm!


Disco:

Vi danser i højt tempo og blander den energiske dans med høje benspark, spring og drejninger. Disco danses i bare tæer og med strakte led. Der er mulighed for at deltage i konkurrencer indenfor disco.

Teknik:

På dette hold undervises der i spring over gulvet, basis springteknik, afsæt, forskellige teknikøvelser der styrker musklerne i fødder og ben. Ligeledes er der fokus på smidighed, da det er en forudsætning for at kunne udføre flotte spring, uanset hvilken dansestilart du er til.


Hip hop/Girly Hip hop:

Dansestilart som oprindeligt er en blanding af klassiske hip hop stilarter og social dances, dog med en ny tilgang kombineret med nyere moves, teknik og bounce.

Konkurrencetræning:

Individuel træning/undervisning til dig, der stiller op til konkurrencer i hip hop.

​Ballet:

Ballet er sjovt og motiverende, men også med fast og disciplinær undervisning. Tætsiddende træningstøj er påkrævet, f.eks med dragt, strømpebukser og balletsko.

Undervisningen starter med små opvarmningsøvelser og teknik ved barren som udvikler rytmesansen, koordination og smidighed. Vi danser også over gulv med
små hop, spring og drejninger samt trinkombinationer. 

Modern jazz:

En livsbekræftende dansetime med kontrol, styrke, fart og flow. Undervisningen består af grundig opvarmning og der trænes balance og smidighed, trinkombinationer over gulv med hop, drejninger og floorwork. Der bruges inspirerende musik og koreografien sætter fokus

på musikalitet og kroppens udtryksform.

Funky Ladies:

Undervisningen med female vibes, godt humør og god musik.

Vild med dans:

Vi danser de populære standarddanse som vals, tango, wienervals, slow foxtrot og quickstep og de spændende latindanse som cha cha cha, samba, rumba, pasodoble og jive.

Teater/Musical/Show:

Holdets formål er at skabe et show, hvor vi beskæftiger os med historiefortælling og performance. Vi danser forskellige stilarter fra højtelskede musicals som Chicago, Grease og Fame til det nyeste popmusik som vi kender fra radioen.​

Vores vigtigste opgave er at skabe trygge og opløftende rammer for alle vores elever og derfor underviser alle instruktørerne med høj faglighed, stærke kommunikative evner og et glimt i øjet.​

Tilmeld vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder

Hvis du har spørgsmål til vores programmer, priser eller åbningstider er du altid velkommen til at kontakte os. Vi glæder os til at høre fra dig.

​Kan du ikke lide formularer?

Ring til os på tlf.: 23 30 61 11

​eller skriv en mail til annettesdans@mail.dk

Se vores anmeldelser her

Så vores fine kundeudtalelser her.

"God danselærer"

Super godt sted!

Max Næstved

"Hyggelig undervisning"

Super godt Anette havde en god evne til at lære fra sig så undervisningen blev hyggelig og munter

Tommy Skovdal

"God danse lærer"

Vi glæder os til den nye sæson. Dejlig danse sal og en rigtig god danse lærer. Hyggelige sammenkomster og gode bekendtskaber - alt i alt en rigtig god oplevelse

Ulla Andersen

"Skøn tilgang..."

Dygtige danselærer med skøn og seriøs tilgang til dansen og børnene.

Bettina Cramer

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at skrive til os.

Kontakt os

Annettes Dansestudie

23 30 61 11

annettesdans@mail.dk


Krumport 12

4700 Næstved

Se rutevejledning

CVR-nummer: 78982713